Извергът, разчленил съпругата си в Разград: Ерудиран и с богата обща култура, бивш диспечер на летището в Тенерифе

https://crimes.bg/index.php/analizi/izvergat-razchlenil-saprugata-si-v-razgrad-erudiran-i-s-bogata-obshta-kultura-bivsh-dispecher-na-letishteto-v-tenerife/42538 Crimes.bg
Извергът, разчленил съпругата си в Разград: Ерудиран и с богата обща култура, бивш диспечер на летището в Тенерифе

40-годишната Силвия Петрова от Разград е убита от съпруга си Пабло Санчес, мексиканец с испанско гражданство, в дома на родителите ѝ. По време на престъплението в къщата са били и трите й деца, най-голямото от които на 15-16-годишна възраст. Това стана ясно по време на брифинг на полицията в Разград.

„В момента извършителят е подложен на разпит. Оказва пълно съдействие на колегите от криминална полиция. По ирония на съдбата разкриването на престъплението съвпадна с рождения ден на най-голямото дете, на 15-16 години”, съобщи окръжният прокурор Тихомир Тодоров на брифинга.„Зад библейския му вид очевидно се крие зъл демон. Попадаше под една от хипотезите, които разследвахме, но не очаквахме да е автор на деянието. Грижеше се много добре за децата си, извеждаше ги в парка", добави той.Санчес е бил регистриран на територията в Западна Европа за насилие срещу жени стана ясно още по време на брифинга.В полицията не са получавани сигнали от страна на жертвата, нито от нейни близки.Трупът на Силвия е разчленен, но каква е причината за смъртта, все още не е ясно. Изчаква се аутопсията.Убиецът е завършил икономика в Мексико Сити, работел е на летището в Тенерифе, на висока позиция в диспечерската служба.Владее най-малко четири езика, ерудиран, с богата обща култура, вегетарианец, антиваксър. Все още не е огласил мотивите си за зверството.След психологичен анализ най-вероятно ще се окаже, че е престъплението е заради болезнена ревност.Първоначално Санчес е опитал да заблуди полицията. Записи от камери в града обаче са го заковали, след което е направил пълни самопризнания. По повдигнатото му обвинение го грозят от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.