Изродът Викторио, който уби дъщеричката си и майка й: Съжалявам, много ми липсват

https://crimes.bg/index.php/analizi/izrodat-viktorio-koyto-ubi-dashterichkata-si-i-mayka-y-sazhalyavam-mnogo-mi-lipsvat/43162 Crimes.bg
Изродът Викторио, който уби дъщеричката си и майка й: Съжалявам, много ми липсват

 

Изродът Викторио Александров, който застреля едногодишната си дъщеричка и майка й, се опита да умилостиви съда с театрално изпълнение, видя Crimes.

Убиецът се изправи пред Върховния касационен съд по-рано днес, тъй като обжалва наложената му санкция доживотен затвор. Във финалната си реч той се опита да предизвика съжаление в магистратите като започна да рони крокодилски сълзи, обяснявайки колко много му липсват половинката му Дарина и дъщеря им.

Между театралните хлипания, извергът заяви, че съжалява и не пропусна да обвини родителите на Дарина за стореното от него зверство. Той изтъкна, че за тях най-важни били парите.

Адвокатът му опита да го изкара с психични проблеми и със смесено личностно разстройство. Не бил агресивен, държал се така само когато бил фрустриран, а това се случвало заради родителите на Дарина, които не го харесвали.

Припомняме ви, че Викторио застреля майката на дъщеря си Дарина през октомври 2018 година. Убил я е в дома й, а близките й разкриха, че той системно я е тормозел, заради което младата жена го оставила.

След като я убил, изродът взел малката Никол и избягал с нея. След като полицията хванала следите му, той най-хладнокръвно застрелял детенцето си и опитал да се самоубие, но само се одраскал.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.