Изхвърленото в дере бебе убито със зверски удари по главата (Кошмарни подробности за ужаса)

https://crimes.bg/index.php/analizi/izhvarlenoto-v-dere-bebe-ubito-sas-zverski-udari-po-glavata-koshmarni-podrobnosti-za-uzhasa/43033 Crimes.bg
Изхвърленото в дере бебе убито със зверски удари по главата (Кошмарни подробности за ужаса)

 

Бебенцето, открито в дере край Нова Загора, е починало вследствие на зверски удари по главата, узна Crimes.

Прикуратурата в Сливен разкри, че причината за смъртта на новороденото е тежка черепно-мозъчна травма, несъвместима с живота. Майката на пеленачето е на 19 години и сама е завела разследващите, където е било захвърлено тялото.

Тя все още не е разпитана, тъй като е в тежко състояние след раждането. Органите на реда разкриха, че тя до последно е криела бременността си и никой, дори и родителите й, не са били наясно, че очаква дете.

Тя е отказала и да бъде хоспитализирана, за да е под лекарско наблюдение. От прокуратурата в Сливен разкриха, че убитото бебе е момиченце, родено съвсем здраво и навреме в деветия месец. Убито е с удари по главата.  

 „Ужасно, разбира се, как, да захвърлиш детето си. Може и да не е тя, други слухове се говорят, че минало едно такси, спряло до къщата, изчезнало таксито“, каза съседът Милан Андонов.

Къщата на семейството е затворена, а близките им не са ги виждали.

По случая е образувано досъдебно производство. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, предстои психиатрична експертиза на майката.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.