Ивайло Николов – българинът, който управлява компании чак до далечна Танзания

https://crimes.bg/index.php/analizi/ivaylo-nikolov-balgarinat-koyto-upravlyava-kompanii-chak-do-dalechna-tanzaniya/40060 Crimes.bg
Ивайло Николов – българинът, който управлява компании чак до далечна Танзания

 

Ивайло Николов получава първия си петцифрен бонус едва на 22

Един млад българин успя да наложи името си сред тези на най-способните и уважавани финансисти на Балканския полуостров. И не само. Неговото име е Ивайло Николов и той неслучайно е спечелил доверието на една от най-големите световни компании за посредничество и инвестиции.

Българинът отговаря за офисите й както у нас, така и в съседните Румъния и Гърция, та чак и в далечна Танзания. А талантът му за финанси и търговия се проявил още когато бил на едва 18 години.

Тогава се присъединил към екипа на Salesman и едва 4 години по-късно – на 22, вече бил управител на офисите на компанията в Гърция. Благодарение на качествата и уменията си постига нови и нови успехи и след време му се налага да премести работата си изцяло в Атина.

Само година по-късно вече може да се похвали, че е директор на гръцкото подразделение на Глобал Маркетс и постига първия си пецифрен бонус.

Финансовата криза в южната ни съседка спъва възможностите за нови инвестиции там и далновидният Николов преценява, че е по-удачно да премести бизнеса си в Танзания, където също оглавява централата на Глобал Маркетс.

След като икономическата ситуация в Гърция се стабилизира, Ивайло Николов отново се връща в Атина, но продължава да управлява и офисите в Танзания. 

Уникалният подход, който притежава в работата с клиенти и сериозните му, задълбочени познания в сферата на финансовото посредничество, му осигурява успешно движещ се бизнес, който българинът развива както в България, така и в Гърция и Румъния.

Българинът постига изключително високи резултати на пазара и печели уважението на преките си началници, големи компании и изтъкнати икономисти в Европа. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.