Истински екшън край Червен бряг

https://crimes.bg/index.php/analizi/istinski-ekshan-kray-cherven-bryag/43616 Crimes.bg
Истински екшън край Червен бряг

Случаят е завършил с арест на 17-годишен младеж

Младеж на 17 години се оказа зад решетките след гонка с полицията. 

Истински екшън се е разиграл в ранните часове на вчерашния ден в района на Червен бряг, пише Блиц, цитирайки "Монитор". Изданието се позовава на полицията.

 

В посока на местността „Маркова могила" пътни полицаи подават светлинен и звуков сигнал за спиране на лек автомобил "Сеат Кордоба". Водачът не се подчинява, насочва автомобила към село Телиш, а от колата пътуващите започват да хвърлят тухли по служебния автомобил.

 

Единият от униформените произвежда изстрели със служебното си оръжие с цел преустановяване движението на возилото. Малко по-късно преследваният автомобил пука гума, спира в канавка между селата Девенци и Телиш. Водачът успява да се измъкне, както и част от спътниците му. Задържан е единият от тях - 17-годишен младеж от Червен бряг.

 

След проверка на полицията става ясно, че регистрационните табели, поставени на "Сеат Кордоба", са от товарен автомобил "Мерцедес".

 

Прокуратурата е сезирана по случая и разследването продължава под нейно ръководство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.