Искат доживотен затвор за изверга Герман Костин, убил и натъпкал в куфар 5-годишния Никита

https://crimes.bg/index.php/analizi/iskat-dozhivoten-zatvor-za-izverga-german-kostin-ubil-i-natapkal-v-kufar-5-godishniya-nikita/43023 Crimes.bg
Искат доживотен затвор за изверга Герман Костин, убил и натъпкал в куфар 5-годишния Никита

 

Герман Костин да лежи до живот в затвора за убийството на 5-годишния Никита, узна Crimes.

Това е поискала прокуратурата след като на изверга беше наложено наказание от 20 години затвор. Тази присъда обаче се струва недостатъчна на държавното обвинение и от там настояват за най-строгото възможно наказание.

Всъщност Костин вече беше осъден един път на доживотен затвор без право на замяна, но след повторното разглеждане на делото му, присъдата беше намалена на 20 години. Извергът е направил пълни самопризнания, че е удушил момченцето през февруари 2015 година.

От прокуратурата излязоха с официално становище, че намират деянието за изключително тежко, още повече, че жертвата е била напълно беззащитно малолетно дете. Затова и убийството е окачествено като особено жестоко.

Психологическият портрет на Костин показва, че той действително е много агресивен човек, способен на жестокости.

Натъпкването на безжизненото тяло на Никита в куфар допълнително утежнява убийството, категорични са от обвинението. Затова от там настояват за доживотен затвор, за да се гарантира на обществото, че убиецът няма да има възможност да извърши и други престъпления, на каквито несъмнено е способен.

Припомняме, че Герман Коста е с руско гражданство и вече е осъждан.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.