Хванаха мъж с фалшиви регистрационни табели на колата си!

https://crimes.bg/index.php/analizi/hvanaha-mazh-s-falshivi-registracionni-tabeli-na-kolata-si/42209 Crimes.bg
Хванаха мъж с фалшиви регистрационни табели на колата си!

Лек автомобил с фалшиви регистрационни табели е бил установен в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково. В района на село Първица около 10 часа вчера бил спрян за проверка „Фолксваген“, управляван от 61-годишен.  При направена справка станало ясно, че регистрационните табели на колата са издадени за друго моторно превозно средство. Водачът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Започнато е бързо производство по чл.345, ал.1 от Наказателния кодекс. Това съобщиха от ОДМВР-Кърджали.

Шофиране след употреба на наркотици. 35-годишен водач е бил задържан в РУ-Кърджали след направен тест за наркотици, който отчел положителен резултат за канабис и метаамфетамин. Мъжът се придвижвал с „Волво“ и бил проверен около 16,30 часа вчера на бул.“Христо Ботев“ в областния град. Отказани били проби за химически анализ. Образувано е бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на високорискови наркотични вещества.

Междувременно шест са пътните произшествия през последните три дни на територията на областта, двама са пострадали. Около 17 часа  вчера в землището на село Светулка 60-годишен водач на „Нисан“ се блъснал във „Фолксваген“. 49-годишният водач на фолксвагена е с фрактура на ръката.  Дежурна оперативна група от РУ-Ардино извършила оглед. Образувано е досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда. Във Филиала на спешна помощ в Джебел,  а след това в Кърджали бил прегледан 48-годишен водач на лек автомобил „Сузуки“, след като колата се блъснала в еластична ограда и се преобърнала. Произшествието станало на 8 октомври около 14 часа по пътя от село Телчарка към Джебел. След прегледите водачът е бил освободен. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Екип на пожарната служба в Джебел обезопасил катастрофиралия автомобил. 57-годишен водач на „Форд“ се блъснал в товарен „МАН“ в землището на село Кремен.

Екип на РСПБН-Момчилград обезопасил автомобилите и почистил пътното платно. В село Жинзифово 59-годишен водач на „Фолксваген“ ударил внезапно изскочила на платното за движение крава. В Кърджали 18-годишен с „БМВ“ блъснал движещ се пред него автомобил „Рено“, а 22-годишна попаднала в отводнителна канавка с лек автомобил „“Фолксваген“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателни резултати. Съставени са актове по ЗДвП.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.