Грозно насилие сред деца в Свиленград! Малолетни отвлякоха и малтретираха 11-годишна (Всичко за кошмара)

https://crimes.bg/index.php/analizi/grozno-nasilie-sred-deca-v-svilengrad-maloletni-otvlyakoha-i-maltretiraha-11-godishna-vsichko-za-koshmara/43233 Crimes.bg
Грозно насилие сред деца в Свиленград! Малолетни отвлякоха и малтретираха 11-годишна (Всичко за кошмара)

 

Грозно насилие и то сред деца се е разиграло в в Свиленград, узна Crimes.

Групичка от осем деца са отвлекли и малтретирали момиченце на 11 години. Те са я възрали и са наливали насила в устата й водка и парфюм. В резултат на насилието, нападнатото дете е изпаднало в кома с 30% изгаряния.

Момичето е било отвлечено между шестия и седмия етаж на жилищен блок. След което малолетните насилници са го съблекли голо, удряли са го и са го снимали, за да го изнудват след това. Според запознати причина за грозната агресия е фактът, че пострадалата си е писала с момче.

Според първоначалната информация, родителите на един от малолетните нападатели, са проблемни и са известни в целия град с този факт. Бащата дори е бил в затвора, а репутацията на майката е меко казано съмнителна.

Много притеснени родители и граждани публикуваха за инцидента в социалната мрежа. По някаква причина обаче, част от тях са изтрили публикациите си, вероятно поради опасения от неприятности. По думите на мъжа, който сподели информацията – някой се опитва да потули случая и виновните да останат ненаказани.

Жителите на града са изумени защо се прикрива подобно престъпление. Много от тях самите имат деца и са притеснени. Всички апелират за незабавни действия от стана на отговорните институции, за да не се стигне до ново нападение.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.