Горещи разкрития за убийцата на Божан

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-razkritiya-za-ubiycata-na-bozhan/42187 Crimes.bg
Горещи разкрития за убийцата на Божан

Горещи разкрития за убийцата на Божан

Стана ясно кой е разкрил убийцата на Божан. Убийството е разплетено след изповед пред свещеник. Драмата се разигра в пловдивския квартал „Кючюк Париж“ вечерта на 21 октомври, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

От полицията съобщиха единствено лаконично за образуването на досъдебно производство във връзка със смъртта на 28-годишен мъж.

35-годишната Красимира Лалева, която е негова бивша приятелка, е задържана. В квартала разкриват, че тя е изключително набожна.

Именно това нейно качество става причината за бързото разкриване на убийството. Тя се изповядала пред свещеник за извършения грях. Веднага след това той подал сигнал в полицията. 

Тялото на мъртвия мъж е било открито в банята. Най-вероятно Красимира му е нанесла удар по главата с физкултурна гира.

Тя е направила опит да изгори тялото му.

Наложена й е най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ заради вероятността да се укрие и да извърши друго престъпление.

Вечерта на 21 октомври между младия мъж и неговата жена избухнал скандал.

Съседите са в шок и недоумяват как набожната Красимира е извършила подобно престъпление, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.