Горещи разкрития за случая със смъртта на 8-годишния Томи

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-razkritiya-za-sluchaya-sas-smartta-na-8-godishniya-tomi/42461 Crimes.bg
Горещи разкрития за случая със смъртта на 8-годишния Томи

Горещи разкрития за случая със смъртта на 8-годишния Томи

Случаят със смъртта на 8-годишния Томи от Мездра ще бъде гледан на втора инстанция. Съдебният процес ще се гледа отначало. 

Припомняме, че малкото момченце бе простреляно от свой приятел.

Смърт на единия от съдиите по делото е причината за повторното гледане на процеса. И двете страни обжалват наложената присъда и не са съгласни с нея. Магистратите постановиха присъда за шест години лишаване от свобода на бащата на извършителя на престъплението. В случая родителят носи отговорност, тъй като виновникът е малолетен.

8-годишният Томи от Мездра бе прострелян смъртоносно от свой приятел на неговата възраст. 

Бащата на виновника бе осъден за съхраняване в дома си боеприпаси и оръжия, нарушавайки надлежния ред. С едно от тези оръжия е бил произведен фаталният изстрел, който отне живота на 8-годишния Томи.

Адвокатът на обвиняемия обжалва присъдата и настоява тя да бъде намалена. Родителите на малкия Томи настояват за максима присъда, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.