Горещи разкрития за банковия обирджия от Дупница

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-razkritiya-za-bankoviya-obirdzhiya-ot-dupnica/41383 Crimes.bg
Горещи разкрития за банковия обирджия от Дупница

Горещи разкрития за банковия обирджия от Дупница

 

Задържанията 40-годишен мъж да банковия обир в Дупница е бивш полицай. Той се изправи пред Темида. Окръжната прокуратура иска постоянното му задържане под стража и съдът уважи искането на обвинението.

 

Прокуратурата подчерта, че "грабежът е извършен брутално".

 

Крум Йорданов е категоричен, че не помни нищо от своите действия. Той споделя, че е действал с финансови подбуди, тъй като със съпругата му имат много кредити. 

 

Йорданов сподели, че 19 години е бил полицай, а дори е забравил къде е хвърлил оръжието. Обвиняемият настоява да бъде оставен под домашен арест, за да се грижи за детето си, докато съпругата му е на работа, пише БЛИЦ, позовавайки се на bTV.

 

Дъщерята на банковата касиерка е успяла да реагира и дори след шест изстрела и няколко удара е запазила самообладание. Цецка Цекина успя да заключи въоръжения нападател в банковото помещение. Днес тя все още е в шок.

 

Семейството на Цецка разбира за обира случайно от интернет и все още е в шок, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.