Горещи разкрития за аферата с фалшивите пари

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-razkritiya-za-aferata-s-falshivite-pari/40725 Crimes.bg
Горещи разкрития за аферата с фалшивите пари

Горещи разкрития за аферата с фалшивите пари

Вече е ясно в кой университет са печатани фалшивите пари.

На територията на учебното заведение не е открити нищо.

"Не мога да давам информация дали са печатани пари, защото няма доказателства и нищо нередно не е открито. Това заяви на брифинг ректорът на ВТУ „Тодор Каблешков” проф. Даниела Тодорова по повод откритите милиони фалшиви долари.

Днес по-рано главният прокурор Иван Гешев обяви, че е извършена успешна операция срещу производството на фалшиви парични знаци - евро и долари. Акцията е била извършена от екипи на МВР и СГП в столицата, заедно с партньорите ни от САЩ

Открито са 4 милиона долара и 3,6 милиона.

Проф. Тодорова заяви, че във ВУЗ-а не е назначен на трудов договор човек с конкретните инициали.

Тя каза още, че трябва да се прави разлика между ВТУ „Тодор Каблешков” и дружество с ограничена отговорност „Тодор Каблешков” ЕООД, което е дружество с различна от училището дейност, в която има извършване и подготовка на различни курсове, отпечатване на рекламни материали, учебници.

Тодорова заяви, цитирана от БЛИЦ, че става въпрос за различно дружество, което е самостоятелен обект на територията на учебното заведение. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.