Горещи новини за жестокото убийство в Казанлък

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-novini-za-zhestokoto-ubiystvo-v-kazanlak/43207 Crimes.bg
Горещи новини за жестокото убийство в Казанлък

Горещи новини за жестокото убийство в Казанлък

Ето какви са последните новини, свързани с жестокото убийство, което потресе жителите на Казанлък.

Както вече стана ясно в кв. "Изток" в града, бе открито тялото на мъж в близост до жилищна сграда.

Сигналът е бил подаден на 13 ноември точно в 5.16 ч. След като в Районно управление е постъпило съобщение за откритото тяло на мъж, на място на инцидента се отзовал екип на Спешна помощ. Пристигналите медиците единствено констатирали смъртта на мъжа.

След като разследващите полицаи са извършили оглед на мястото на кървавата драма , е било образувано досъдебно производство. 

Жертвата е 52-годишният В. К. Той е издъхнал в резултат от нанасянето му на тежки телесни повреди.  Окръжна прокуратура-Стара Загора ръководи разследването по случая.

Само няколко часа след откриването на трупа е установен и убиецът.

Той е привлечен под отговорност за извършване на убийството. Наблюдаващият прокурор незабавно е издал постановление за задържането на убиеца за срок от 72 часа.

Очаква се обвинението да внесе иск в съда във връзка с определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража", наложена на убиеца. Продължава и разследването по случая. Засега мотивите за престъплението остават неясни, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.