Горещи новини за Венци Боксьора, който изправи на нокти Световрачане

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-novini-za-venci-boksyora-koyto-izpravi-na-nokti-svetovrachane/42097 Crimes.bg
Горещи новини за Венци Боксьора, който изправи на нокти Световрачане

Последни новини за Венци Боксьора

Както вече стана ясно, 36-годишният Венцислав Дамянов е с обвинение за хулиганство. Той е привлечен към наказателна отговорност заради престъпление по чл. 325, ал. 5, вр ал.1 от Наказателния кодекс.

Предстои внасяне на протест от в съда от Софийска районна прокуратура по отношение на мярката му за неотклонение.

Мярката му за задържане с постановление на прокурор за срок до 72 часа изтича и поради тази причина на 09 октомври прокуратура поиска налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Съдът прие предположение за авторство на деянието за основателно. Магистратите взеха под внимание и факта, че Венци Боксьора е осъждан и престъплението е извършено в условията на опасен рецидив. Но заради вече наложената му мярка „домашен арест“ по друго досъдебно производство, съдът не му успя да му наложи нова мярка за неотклонение.

Венци Боксьора се сдоби с обвинение заради извършването на непристойни действия, погазващи грубо обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. По време на разговор с мъж, чиято самоличност и до днес е неустановена, без видима причина, той го е ударил с ръка в главата. Дори и след като мъжът паднал на земята, Венцислав продължил да го удря по главата и тялото, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.