Горещи новини за убийството, което потресе Сливен

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-novini-za-ubiystvoto-koeto-potrese-sliven/42075 Crimes.bg
Горещи новини за убийството, което потресе Сливен

Горещи новини за убийството в Сливен

Прокуратурата в Сливен даден извънреден брифинг относно извършеното убийство край града.

На него стана ясно, че са проведени разговори с лица, които са били на водоема. По време на разпитите става ясно, че липсва едно от присъстващите лица. По случая са предприети съответните оперативно издирвателни действия. Само 2 часа по-късно въпросното лице е задържано в с. Крушаре, съобщиха по време на извънредни брифинг.

Във водоема на сливенските села Чокоба и Крушаре бе открито тялото на мъж.

Окръжната прокуратура на Сливен наблюдава досъдебното производство. Предстои предявяването на обвинение за извършеното на мъжа. Заподозрян е неговият син.

Предвижданото от законодателя наказание е от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Синът на убития мъж не е криминално проявен. Той е на 25 години и е от Сливен. Последно е работил в ресторант като готвач, но към днешна дата е безработен. Баща му е на 58 години.

Не е ясно какво е довело до фаталната развръзка. Според водещата версия по време на риболов е възникнал скандал между баща и син. Резултатът от аутопсията все още не е ясен. На този етап няма данни за използване на оръжие.

Сигналът е подаден от други хора. Убитият и неговият син са били за риба, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.