Горещи новини за мъжа, който заплашва Ива Митева

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-novini-za-mazha-koyto-zaplashva-iva-miteva/42227 Crimes.bg
Горещи новини за мъжа, който заплашва Ива Митева

Горещи новини за мъжа, който заплашва Ива Митева

 

Ето какво се случва с мъжа, който заплашва Ива Митева. Той отново се озова зад решетките. Само преди два месеца младият мъж заплаши председателя на 46-ото Народно събрание. От bTV съобщават, че вчера полицията в Стара Загора е Любомир Яков.

 

Точно преди две седмици той б осъден на пробация. Присъдата му е за срок от три години. Мъжът ще трябва да положи и 200 часа обществено полезен труд.

 

Яков си навлече гнева на правосъдието, тъй като отправи заплахи за живота към Ива Митева чрез електронната поща на Министерство на правосъдието. Отправените от него заплахи бяха насочени и към нейни близки. Органите на реда реагираха светкавично бързо и случаят бе разкрит почти незабавно.

 

В началото на седмица младият мъж отново е отправил смъртни заплахи. Те отново са били отправени в писмена форма на имейла на правосъдното министерство.

 

Яков този път е отправил смъртни заплахи към бившия премиер Бойко Борисов, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.