Горещи новини за кандидат-депутата, който бе открит мъртъв в столицата

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-novini-za-kandidat-deputata-koyto-be-otkrit-martav-v-stolicata/42338 Crimes.bg
Горещи новини за кандидат-депутата, който бе открит мъртъв в столицата

Горещи новини за кандидат-депутата, който бе открит мъртъв в столицата

Тази новина разтърси разтърси страната. Преди минути стана ясно, че столицата е бил открит мъртъв кандидат-депутат. Той е бил обвинен за убийство. 

Младият мъж се е самоубил, това съобщават от МВР. Пред БЛИЦ органите на реда потвърдиха тази информация.

Кандидат-депутатът е бил издирван. Била е издадена Европейска заповед за ареста му заради извършено от него престъпление. Той е бил обвинен за убийство на жена.

Тялото на младия мъж е било открит в апартамент, намиращ се на столичния булевард „Климент Охридски“ в квартал „Дървеница“. 

Кандидат-депутатът се е самоубил със законно притежавано оръжие.

Стана ясна и самоличността му. По първоначална информация самоубилият се е Христо Кацаров.

Полицаите се натъкнали на шокиращата гледка, след като дошли да го арестуват за убийство на Елена Ганчева. Жертвата е била служител на Европол, гласи непотвърдена засега информация.

Христо Кацаров е бил кандидат за депутат, издигнат от партия ГЕРБ в Бургас.

Дълги години той е работил като парламентарен секретар. Кацаров има стаж и като началник на политически кабинет в Министерството на туризма, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.