Горещи новини за грабежа в Разлог

https://crimes.bg/index.php/analizi/goreshti-novini-za-grabezha-v-razlog/41264 Crimes.bg
Горещи новини за грабежа в Разлог

Горещи новини за грабежа в Разлог

Васил Татарски, който работи като касиер в Изипей в Разлог и вдигна на крак полицията в областта със сигнал за въоръжен грабеж, проговори.

Както вече стана ясно, той бе задържан като евентуален извършител. Но няма да бъде привлечен като обвиняем поради липса на достатъчно доказателства, доказващи, че е извършил деянието. Това стана ясно от официалното съобщение на административния ръководител на РП – Благоевград прокурор Борислав Ковачки, пише БЛИЦ, позовавайки се на Struma.bg.

Прокурор Ковачки заяви, че няма да бъде повдигано обвинение. Според наблюдаващия прокурор няма достатъчно доказателства срещу лицето. 

Собственикът на обрания офис Петър Татарски във вчерашния ден все още нямаше официална информация за хода на разследването и сподели, че ще изчака произнасянето на компетентните органи, но бе категоричен, че ще използва всички законови механизми да си възстанови липсващата сума. Той не скри, че е бил изненадан от случилото се и от задържането на касиера, който е и негов братовчед, като евентуален извършител.

Петър Татарски заяви, че братовчед му започнал работа при него в офиса преди около един месец и по този подов двамата са се сближили.

"До този момент аз нямам официална информация за хода на разследването и не мога да коментирам”, заяви още Петър Татарски, цитиран от БЛИЦ. Той сподели, че в обекта има инсталиран само СОТ и все още няма камери.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.