Главорез от Наглите пуснат предсрочно, стана автоджамбазин

https://crimes.bg/index.php/analizi/glavorez-ot-naglite-pusnat-predsrochno-stana-avtodzhambazin/43818 Crimes.bg
Главорез от Наглите пуснат предсрочно, стана автоджамбазин

 

Даниел Димитров – Данчо Релето, от бандата за отвличания Наглите, се е върнал към криминалния занаят след предсрочното си освобождаване от затвора, узна Crimes.

Според мълвата, кръвожадният гангстер се занимава с кражба на луксозни автомобили, съвместно с други „оперативно интересни лица“.

След като излезе от затвора в края на декември миналата година, излежавайки само 12 години от 18-годишната му присъда, Данчо Релето често е засичан в компанията на автокрадеца Светослав Петков-Лъвицата.

Само преди седмица Релето съумял да открадне тузарски джип, паркиран в центъра на София, в близост до търговски център. Возилото било собственост на популярна манекенка. Твърди се, че той стои зад кражбите на още поне 4 джипа марка Рейндж Роувър в последния месец и половина в столицата.

Запознати издиват, че преди да започне да отвлича хора, Релето е бил сред най-изявените автокрадци в София. Той бе освободен предсрочно от затвора заради добро поведение, въпреки, че участва във всички 13 отвличания, извършени от Наглите.

Миналата есен съдът пусна предсрочно и Ивайло Евтимов – Йожи, смятан  за дясна ръка на тартора на групата Прокопи Прокопиев – Културиста.

По подобие на Релето, касапинът Йожи също беше помилван за добро поведение и положителни становища от затворническата администрация.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.