Георги Георгиев-Готи от БНО – представител на младия българин

https://crimes.bg/index.php/analizi/georgi-georgiev-goti-ot-bno-predstavitel-na-mladiya-balgarin/42028 Crimes.bg
Георги Георгиев-Готи от БНО – представител на младия българин

 

Харизматичен, талантлив и провокативен, актьорът и певец Георги Георгиев-Готи, който през 2014г. създаде партия Българско национално обединение, за да може повече млади, талантливи и можещи българи, които изнесоха промените в последните 30 години на плещите си и останаха да работят и да градят България, да имат своя глас и представителство в Парламента.

Председателят на БНО, участвал в емблематични  телевизионни и холивудски продукции, популиризирал като продуцент и режисьор с филма “Осмото чудо“, природното и историческото богатство на България, за да помогне да бъде включено в Световната листа от ЮНЕСКО, е категоричен, че не бива да се спекулира с думата „Промяна“, която стана синоним на „Подмяна“, не трябва да се говори за „рестарт на системата“, което буквално значи „да се почне същото нещо отначало“, но на принципа „ти стани, аз да седна“.

Георги Георгиев е граждански ангажиран млад човек, който не приема залитането по „юпита“ и харвартски „месии“, които все идват да ни „оправят“, а жестоката истина е, че за пореден път ще си „напазаруват една държава“, за сметка на нашите бащи и майки, дядовци и баби, които се чудят как да живеят при този скок на цените на тока и на стоки от първа необходимост, което става в последните месеци. Плашат ги с „Виденова зима“, но за тях всеки ден е „виденов“ и е въпрос на оцеляване.

Певецът и актьор цяло лято бе активен, като оглави „Походът на българското единение“ в Бургас, Велико Търново и Ямбол и бе награден с приз „Радетел на българското“ от Фондация „Бъдност за талантите на България“ и не се правеше на шоумен, който чете писанията на сценаристи по социалните мрежи. Сега Георги Георгиев желае да представлява в Народното събрание с партия БНО българите, които не избягаха като мишоци от потъващия кораб в чужбина, а сега идват без програма, а с корпоративни амбиции да правят пореден експеримент на гърба на изстрадалия български народ, чиито деца едва имаха финанси да учат в български университети, а не разполагаха с „пари в куфарчета“, за да се кичат днес със западни скъпоструващи дипломи. Ако всеки, който е завършил Кеймбридж, Харвард, Оксфорд и т.н. ставаше политик, без да има доказан управленчески опит, то цяла Европа и в света ще трябва с лопата да се ринат  такива „политици-месии“. Чудно е, че за няма месец толкова гласоподаватели прехвърлиха доверието си от един лидер „шоумен“ и лидер „протестър“на поредния надут политически балон.

Крайно време е българите да спрат да разчитат на гласовете от чужбина – на хора, които плащат данъците си в други държави и в момента благоденстват и не очакват със страх „виденовата“ инфлация и зима, а живеят в държави със стабилно управление. Истината е, че млади хора, като членуващите в БНО, и в момента изплащат с труда си пенсиите на зарязаните от емигрантите  възрастни хора, подсигуряват просперитета на страната и нямат нужда от новодошли и финансирани незнайно как „юпита“ да ги „оправят“ за сетен път.

Нужна е смелост, каквато Георги Георгиев притежава, да тръгне от градче от тъй наречената Северозападнала България, за да се превърне в гласа на новото поколение, расло в България и най-потърпевшо от криворазбраните демократични промени, което желае да живее в родината си, да каже „не“ на сатуквото и задкулисието.  

„За мен България е страна с уникална природа и исторически ценности, които трябва да са приоритет в държавната политика. Желая да се представят на света така, че да се превърнем в привлекателна туристическа дестинация. Освен да привличаме туристи и принадена стойност, увеличавайки БВП, това ще е в помощ на бизнеса във всички сфери“, категоричен е председателят на БНО. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.