ГДБОП пипна педофилска група във Варна! Изродите ще лежат дълго на топло

https://crimes.bg/index.php/analizi/gdbop-pipna-pedofilska-grupa-vav-varna-izrodite-shte-lezhat-dalgo-na-toplo/43018 Crimes.bg
ГДБОП пипна педофилска група във Варна! Изродите ще лежат дълго на топло

 

Гнусни престъпления с деца в морската ни столица потресоха България!

Специална акция на отдел „Киберсигурност“ на ГДБОП успя да разбие една от най-гнусните престъпни организации у нас. Става въпрос за педофилска порнография във Варна.

Местните органи на реда са разбили схема за предаване на снимки със сексуално насилие на деца от 2 месеца до 13-годишна възраст. За целта е била използвана специална Р2Р платформа, чрез която е трябвало да се заблуди максимално полицията.

Заловен от групата е мъж на 54 години от Варна. Очаква се той да даде информация за останалите членове на групата, между които са се разменяли снимките.

Задържаният е арестуван за 24 часа, но прокуратурата ще му повдигне обвинение за сексуално малтретиране на малолетни. Наказанието за това е до 20 години затвор.

Варненци са шокирани какви изроди се разхождат из техния град. Става въпрос за хора, които имат семейства. Не е ясно още каква е била целта на гнусотията, която са правили, но основният вариант, върху който се работи, е продажба на снимките на други первезници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.