Ето коя е майката, наръгала 8-годишната си дъщеричка в пловдивско

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-koya-e-maykata-naragala-8-godishnata-si-dashterichka-v-plovdivsko/43274 Crimes.bg
Ето коя е майката, наръгала 8-годишната си дъщеричка в пловдивско

 

Неописуема трагедия разтресе пловдивско малко по-рано днес, видя Crimes.

Кошмарът се е разиграл в местното село Желязно, където майка нръга смъртоносно с нож дъщеричката си, на 8 години, след което опита да сее самоубие. Местните все още са в шок от случилото се и не могат да повярват каква кървава драма се е разиграла у съседите им.

Ужасените комшии споделят, че майката се казва Лилия и е на 31 години. Дъщеричката й е Виви. Двете са живеели съвсем сами, Лилия не е семейна и сама се е грижела за момиченцето, споделят местните.

Те описват майката като изключително възпитана и мила жена, която буквално е треперела върху детето си. Жената има висше образование, завършила е Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Не е работела обаче никъде.

"Като смазани сме. Не знаем каква е причината. Лили си обичаше детето, трепереше над него. Нямам обяснение за тази агресия" коментира жена от Желязно.

Според запознати, малката Виви е била още жива, когато на мястото на трагедията е пристигнал екипът на Спешна помощ, който я е откарал в болницата, но е починала от раните си. Майка й е в тежко състояние, след като е опитала да се наръга сама.

Близките на Лилия останаха безмълвни пред трагедията.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.