Ето кой е задържан след смъртта на Денис Теофиков

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-koy-e-zadarzhan-sled-smartta-na-denis-teofikov/42205 Crimes.bg
Ето кой е задържан след смъртта на Денис Теофиков

Ето кой е арестуван след смъртта на Денис Теофиков

 

След смъртта на младия певец Денис Теофиков има задържан. Става въпрос за негов приятел, който е бил арестуван в неделя сутринта. Това е момчето, в чийто дом певецът е бил на гости. Младежът също е на 21 години и е задържан с наркотични вещества. Той е бил арестуван в инцидента, пише БЛИЦ, позовавайки се на NOVA.

 

Полицията открила 18 топчета с маса, подобна на коноп във фаталния апартамент, от който скочи Теофиков. Опиатите са били открити в жилището, намиращо в Цариградски комплекс в столичния квартал „Дружба“. Това става ясно от съобщение на Софийската районна прокуратура. Първоначално на приятеля на изпълнителя била наложена мярка за 72 часа. По-късно магистратите решили той да бъде оставен за решетките за постоянно.

 

Безжизненото тяло на Теофиков беше открито в градинката на затворения комплекс. Полицията работи по версията за самоубийство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.