Eто кой е героят от огнения ад в Благоевград

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-koy-e-geroyat-ot-ogneniya-ad-v-blagoevgrad/42507 Crimes.bg
Eто кой е героят от огнения ад в Благоевград

Eто кой е героят от огнения ад в Благоевград

 

Вече е ясно кой е мъжът, който жертва живота си, за д спаси съседите си в Благоевград.

 

Той е 40-годишният Младен Ковачки, който загуби живота си, извършвайки героичния подвиг, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието pirinsko.com.

 

Огненият ад в Благоевград взе общо 3 жертви -  двама мъже съответно на 40 и 74 години, както и една жена на 62 години. Това съобщават от полицията. По случая се води разследване от прокуратурата.

 

40-годишният мъж, докато се опитва да помогне на съседите си на горните етажи. Той е издъхнал от задушаване, след като попаднал в пламъците. 

 

Съседите му го описват като добър и отзивчив човек. Неговата съседка Евдокия издъхнала пред дома си.

 

Евакуирани са общо 27 души. Осем от тях, сред които трима възрастни и пет деца са били извадени с автостълба, а останалите са слезли по стълбите.

 

Потребителка на фейсбук Кристина Никова трогна всички с поста за героичния подвиг на Марин, пише БЛИЦ.

 

Тя споделя, че той се е хвърлил в огъня, тъй като мъжкото му сърце не е издържало на гледката и е поставил живота на другите пред собствения си.

 

Кристиана Николова пише още, че не го познава лично и много съжалява за това, защото светът се нуждае точно от такива хора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.