Ето какво сполетя учителя, който спаси 4-годишно дете в Разлог

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-spoletya-uchitelya-koyto-spasi-4-godishno-dete-v-razlog/43662 Crimes.bg
Ето какво сполетя учителя, който спаси 4-годишно дете в Разлог

Ето какво сполетя учителя, който спаси 4-годишно дете в Разлог

 

Около 04:00 часа след полунощ на ул. Бяла река до бензиностанция "Бея" в Разлог е избухнал пожар, пише БЛИЦ, позовавайки се на pirinsko.com.

 

Запален е бил лек автомобил "Шкода", който е собственост на брата на експолицая Пене Алексиев в Разлог.

 

Преди десет дни учителят по физкултура Николай Фарфаров, който е собственик на запаления автомобил, спаси дете в Разлог. 4-годишно момченце от града било блъснато от лек автомобил и вследствие на удара си глътнало езика.

 

Фарфаров се притекъл на помощ. Той бил с детето си в парка. Внезапно чул звук от спирачки на автомобил и първоначално си помислил, че става дума за лека катастрофа на съседната улица.

 

„Чух писъците на бабата на пострадалото дете. Това ми привлече вниманието и по възможно най-бързия начин изтичах до мястото на инцидента”, разказа мъжът. Там Фарфаров вижда група изплашени хора и дете в безсъзнание.

 

„Видях бабата, прегърнала внучето си, което беше в доста тежко състояние. Аз изблъсках бабата, защото можеше да влоши състоянието на детенцето и установих, че то си е глътнало езика. Успях да му помогна”, разказа още мъжът, чийто автомобил бе запален.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.