Ето какво ще се случи с убиеца от "Люлин"

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-shte-se-sluchi-s-ubieca-ot-lyulin/42775 Crimes.bg
Ето какво ще се случи с убиеца от "Люлин"

Ето какво ще се случи с убиеца от "Люлин"

 

Вече е ясно каква ще е съдбата на жестокия убиец от "Люлин" след като Апелативният съд в София взе решение той да остане в ареста.

 

23-годишният Денис Ал Газзи хладнокръвно отне живота на 32-годишния Илиян Илиев. Драмата се разигра в столичния квартал "Люлин". Младият мъж намери смъртта си заради заря по повод празненство за раждането на дете. Денис го намушка с нож във врата.

 

Докато магистратите от Апелативния съд разглеждаха случая, пред Съдебната палата се събраха недоволни граждани, настояващи за справедлива присъда, която да е възможно най-тежката.

 

Не само близки, но и съседи и приятели на убития мъж са категорични, че който е осъждан и след това е извършил убийство, не трябва никога повече да бъде освобождаван.

 

Пред съда обвиняемият заяви, че е действал при самозащита и желае да завърши образованието си.

 

Но според магистратите има риск той да се укрие или да извърши друго престъпление и затова ще остане зад решетките.

 

Денис е извършил убийството по време на изпитателен срок, докато излежава друга присъда за умишлено престъпление. Решението е окончателно, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.