Ето какво се случва с жестокия убиец Станимир Рагевски

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-zhestokiya-ubiec-stanimir-ragevski/42267 Crimes.bg
Ето какво се случва с жестокия убиец Станимир Рагевски

Ето какво се случва с жестокия убиец Станимир Рагевски

Днес бизнесменът от Бургас Станимир Рагевски се изправи пред съда. Магистратите гледаха делото му по обвинението му за укриване на луксозни коли и опит за измама при регистриране на возилата в КАТ. Разглеждането на делото ще се осъществи по общия, а не по съкратения ред, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Труд".

През месец декември ще се гледа следващото заседание. Тогава предстои изслушването на 10 свидетели, както и на вещи лица, които също ще дадат показания.

Христо Ж. също е обвиняем по това дело. Съдът вече постанови за него мярка подписка.

От тази опция не може да се възползва Рагевски. Причината за това е, че той от месеци е в затвора заради друго престъпление. Той е привлечен като обвиняем за убийството на брокерката Теодора Бахлова, както и това на строителя Юмер. 

Предположенията са, че те са били застреляни от Рагевски. Заедно с приятеля си Деян Готвача, бизнесменът разчленил труповете.

Зад решетките е и Деян. Защитата му настоява за по-лека мярка, но магистратите са непреклонни, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.