Ето какво се случва с убиеца на немския турист в Златни пясъци

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-ubieca-na-nemskiya-turist-v-zlatni-pyasaci/41725 Crimes.bg
Ето какво се случва с убиеца на немския турист в Златни пясъци

Ето какво се случва с убиеца на немския турист в Златни пясъци

Състав на Окръжен съд - Варна взе решение за убиеца на немския турист. Магистратите уважиха искането на колегите си от Окръжна прокуратура - Варна за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо 25-годишния германец М.Ш., който е привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 от НК - умишлено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

Кървавата драма се разигра на 10 август 2021 година, на паркинг в курортен комплекс Златни пясъци. Там бе открито тялото на млад мъж. От извършения на място оглед под ръководството на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Варна, станало ясно, че мъжът е умишлено умъртвен.

 Убитият е 31-годишен немски гражданин, пристигнал на почивка в България.

От събраните доказателства става ясно, че извършител на деянието е друг 25-годишен гражданин на Федерална република Германия. До днес бе задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор.

Разследването по случая продължава, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.