Ето какво се случва с убиеца на Божидар от Сливен

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-ubieca-na-bozhidar-ot-sliven/43744 Crimes.bg
Ето какво се случва с убиеца на Божидар от Сливен

Ето какво се случва с убиеца на Божидар от Сливен

Вече е ясно какво очаква жестокия убиец от Сливен, който отне живота на 30-годишния културист Божидар Димитров.

Има вероятност той да получи ефективна присъда за период от 10 до 20 години.

На 29 октомври вечерта бе подаден сигнал, че Божидар Димитров е бил открит мъртъв. Младият мъж е бил с общо 10 прободни рани, намиращи се в областта на гърдите и шията. Тялото му е било открито в автомобила му, който е бил паркиран на площад „Стоил войвода“, пише БЛИЦ, позовавайки се на  "Монитор".

По-късно е задържан извършителят на престъплението, който е 30-годишният Орлин Персифов. Убиецът е направил пълни самопризнания, посочвайки мястото, на което е захвърлил използвания от него нож.

Криминалистите са убедени, че неговата цел е била да причини голяма болка на жертвата си, тъй като е нанасял ударите хаотично.

След извършеното зверство той почистил ножа в дрехите на жертвата и се прибрал в дома си.

Настоящата приятелка на Божидар е подала сигнал на телефон 112. Двамата са имали среща.

Убиецът е признал, че основният му мотив е ревност. Той е убил Божидар заради връзката с бившата му приятелка. Покойният мъж категорично отказал да я остави, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.