Ето какво се случва с мъжа от София, който преби до смърт приятелката си

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-mazha-ot-sofiya-koyto-prebi-do-smart-priyatelkata-si/42387 Crimes.bg
Ето какво се случва с мъжа от София, който преби до смърт приятелката си

Ето какво се случва с мъжа от София, който преби до смърт приятелката си

Жестоката драма се разигра в следобедните часове на 25 ноември. Сигналът за престъплението е подаден в 14:30 часа.

Пристигналите на мястото на инцидента медици единствено констатирали смъртта на младата жена. Има и арестуван. Това е 28-годишен мъж, който е отнел живота на жената.

Разследващите разкриват, че между нея и мъжа възникнал конфликт. Убитата жена водела скитнически начин на живот.

По време на скандала нейният любим я ударил няколко пъти. Но фатален се оказал силният удар с камък по главата. Малко по-късно младата жена е издъхнала, пише БЛИЦ, позовавайки се на"Телеграф" и на информацията на СДВР.

Незабавно след подаването на сигнала е започнато разследване от полицията, в резултат на което извършителят е бил заловен.

Криминалистите разкриват, че жената е починала заради множеството нанесени й удари.

Виновникът за смъртта й е задържан за срок до 72 часа. Прокуратурата ще внесе иск в съда за налагането на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на убиеца на младата жена, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.