Eто какво се случва с единия шофьор от катастрофата в село Крушаре, при която загина млад мъж

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-ediniya-shofyor-ot-katastrofata-v-selo-krushare-pri-koyato-zagina-mlad-mazh/42351 Crimes.bg
Eто какво се случва с единия шофьор от катастрофата в село Крушаре, при която загина млад мъж

Eто какво се случва с единия шофьор от катастрофата в село КрушареВече има задържан за катастрофата в Сливенско. При зверския сблъсък загина деветнайсетгодишен младеж. Драмата се разигра в село Крушаре. Задържан е единият шофьор. Това става ясно от изказване на говорителя на Окръжната прокуратура в Сливен, пише БЛИЦ, позовавайки се на БТА. На задържания е наложена мярка за задържане под стража за срок от 24 часа. Предстои да бъде внесен иск за удължаване на мярката му на 72 часа.Кървавата драма се е разиграла вчера около 17 часа. Ударили са се два автомобила. Сблъсъкът е станал в центъра на селото. Зад волана на Мерцедеса е бил 26-годишен водач. Другият автомобил Опел Астра е бил управляван от 43-годишен. Има жертва - 19-годишно момче, което е издъхнало на място. То е пътувало в опела.Автомобилът е управляван от неговия баща. Той е настанен в болница. Състоянието му е тежко. Другият шофьор, който е задържан, е без сериозни наранявания.Димо Станков, който е кмет на селото, коментира случая. Той заяви, че е можело инцидентът да е по-сериозен и да има повече пострадали. В деня на изборите в центъра на селото е имало много хора, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.