Ето какво се случва с бившия полицай, който обра банка в Дупница

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchva-s-bivshiya-policay-koyto-obra-banka-v-dupnica/41753 Crimes.bg
Ето какво се случва с бившия полицай, който обра банка в Дупница

Ето какво се случва с бившия полицай, който обра банка в Дупница

Ясна е съдбата на Крум Йорданов. Окръжен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 години и 6 месеца. Бившият полицай се призна за виновен за грабеж на пари в големи размери, от банков офис в град Дупница, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.com. 

 На 17.06.2021 г., около 14,05 ч. той извърши офис на банка в гр. Дупница. Обвиняемият е отнел чужди движими вещи / пари /, на обща стойност 53 925, 04 лв., от владението на касиера на офиса, с намерение противозаконно да ги присвои, като е употребил за това сила и грабежът е в големи размери.

Споразумението постигнато между Окръжна прокуратура – Кюстендил и защитата на подсъдимия, който е неосъждан, е одобрено от съда.

Той ще изтърпи присъдата си при първоначален „общ“ режим, като от него ще бъде приспаднато времето, през което той е задържан по настоящето дело, считано от 17.06.2021 година.

Обвиняемият е психолог по образование. Той живее на семейни начала с жена, от която има две деца. В продължение на 19 години е работил в системата на МВР.

"Отчаян съм, финансовото ми състояние е плачевно, потънали сме в кредити, притискат ни банки. От 10 години съм на лекарства, защото трудно понасям мизерията, на която сме обречени. Децата ми страдат, съпругата ми страда", сподели той през сълзи на очи в съда по време на едно от заседанията, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.