Ето какво се случи с журналистка, разследваща случая с Янек

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-se-sluchi-s-zhurnalistka-razsledvashta-sluchaya-s-yanek/40713 Crimes.bg
Ето какво се случи с журналистка, разследваща случая с Янек

Ето какво се случи с журналистка, разследваща случая с Янек

Журналистката Десислава Панайотова, която е администратор на групата „Къде е Янек“, пропищя.

Неизвестен извършител е счупил предното стъкло на колата.

Това е второ нападение в рамките на 3 месец срещу семейния автомобил на Панайотова, пише БЛИЦ, позовавайки се на DenNews.bg и администратор на групата „Къде е Янек“.

На 4 декември по предното стъкло на нейния автомобил бе стреляно със сачма.

„Тогава качих снимки на личния си профил във Фейсбук, като реших, че не е нужно да занимавам заетата с по-важни дела полиция, а и заради минималната вероятност извършителят да бъде открит.

След като публикувах снимките с мен се свърза Димитър Недев, човекът към когото бе отправена заплаха за убийство от страна на Васил Капланов-Каплата. В разговора Недев ми съобщи, че предишния ден той е открил автомобила си с нанесени щети", споделя журналистката.

Тя споделя, че този път щетата не може да бъде отстранена с лек ремонт за 50 лв., както се е случило преди.

"Освен това ме притеснява фактът, че се случва за втори път, при положение, че в квартала няма скандали за паркоместа, нямам лични конфликти нито в квартала, нито в живота, от години няма подобни инциденти в близост около блока, нито пък в двата случая са пострадали автомобили в съседство – ясно е, че мишена е бил този конкретно автомобил, паркиран в близост до други коли", споделя още тя.

Десислава е сигнализирала на тел. 112. Мнението на властите е, че става въпрос за умишлено нападение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.