Ето какво очаква Митко, който уби 4-годишното дете на любовницата си

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-ochakva-mitko-koyto-ubi-4-godishnoto-dete-na-lyubovnicata-si/43745 Crimes.bg
Ето какво очаква Митко, който уби 4-годишното дете на любовницата си

Ето какво очаква Митко, който уби 4-годишното дете на любовницата си

Вече е ясна съдбата на Митко Михайлов от Асеновград. Това е мъжът, който на 9 март миналата година уби 4-годишното дете на любовницата си. Жестокият убиец преби до смърт малкия Ангел.

Магистратите осъдиха Митко на 15 години затвор, пише БЛИЦ, цитирайки съобщението на Пловдивския окръжен съд. Наложената присъда ще се излежава при строг режим.

 

Обвиняемият е признал вината си. Престъплението е извършено по изключително мъчителен за жертвата начин.

В деня на зверството той е заплашил с убийство майката на детето.

Магистратите решиха Митко да й заплати сумата от 80 000 лева, която е обезщетение за нанесените й от него неимуществени вреди. Към сумата ще бъде начислена и лиха, валидна към момента на нейното изплащане.

Освен това той ще трябва да заплати обезщетение от 50 000 лева на бащата на детето , а на бабата и дядото по 20 000 лева за нанесените им неимуществени вреди. 

В срок от 15 дни присъдата може да бъде обжалвана пред Пловдивския апелативен съд, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.