Ето какво е състоянието на столичанина от къмпинг "Градина", който е заразен с коронавирус

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-kakvo-e-sastoyanieto-na-stolichanina-ot-kamping-gradina-koyto-e-zarazen-s-koronavirus/28684 Crimes.bg
Ето какво е състоянието на столичанина от къмпинг "Градина", който е заразен с коронавирус

Ето какво се случва с 41-годишния софиянец, който тръгна от София към морето с коронаовирус

Изключително лоши са новините за състоянието на един от последните регистрирани пациенти у нас с коронавирус. Вчера 41-годишен мъж от столицата е постъпил в болницата в Бургас със симптоми на новата зараза. Столичанинът бил с караваната си на къмпинг "Градина".

 

Директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров днес съобщи, цитиран от "Флагман", че пациентът е интубиран. Състоянието му не се подобрява. Лекарите полагат необходимите грижи, но въпреки това пациентът остава в тежко състояние.

 

На 6 юли софиянецът пристигнал на Кайт къмпинг „Градина“. Вчера състоянието му се влошило. Болният е с установена двустранна бронхопневмония. Вчера бе настанен в Реанимацията. Но днес той вече е бил поставен на апаратно дишане.

 

Припомняме, че мъжът тръгнал към морето с вече проявени симптоми на заразата. Той решил да се лекува „на слънце“, считайки че така ще се възстанови по-бързо. Вероятно той е помислил, че просто е настинал.

 

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев заяви, че са проследени всички лица, с които той е имал контакт. Те са двама души. Единият от тях е от Созопол. И двамата са под карантина. Състоянието им се следи за проява на симптоми на коронавирус.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.