Ето го 21-годишният Кирил, който заби нож в главата на състудентка, отказала да спи с него (Фото)

https://crimes.bg/index.php/analizi/eto-go-21-godishniyat-kiril-koyto-zabi-nozh-v-glavata-na-sastudentka-otkazala-da-spi-s-nego-foto/42950 Crimes.bg
Ето го 21-годишният Кирил, който заби нож в главата на състудентка, отказала да спи с него (Фото)

 

21-годишният Кирил Петров, който заби нож в главата на своя състудентка, понеже му отказала секс, е криминално проявен, узна Crimes.

Източници от полицията разкриха, че младият мъж има досие за хулигански прояви. Негови приятели пък разкриха, че той редовно ставал агресивен и груб, когато нещата не се случвали както искал той.

Именно това се случило и на фаталния купон. Кирил се държал доста прилично цялата вечер и сам пожелал да остане да спи в квартирата на 22-годишната му жертва и 27-годишната й сестра. Причините за това му желание обаче били повече от мерзки.

Нахалникът възнамерявал да прави секс с колежката си от университета, която обаче категорично попарила мераците му. Това го вбесило до такава степен, че извадил нож и го забил в главата й, за наказание, че го отхвърля.

Жертвата му все още се намира в изключително тежко състояние в болницата, за живота й има опасност. Организирана е и дарителска кампания за кръв.

Нападателят е арестуван и се намира в Първо РУ-Бургас. Очаква се Окръжната прокуратура в града да внесе искане в съда за постоянното му оставане зад решетките още утре. Ще му бъде повдигнато обвинени в опит за убийство.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.