Експерт направи шокиращи разкрития за студента от Благоевград, който уби родителите си

https://crimes.bg/index.php/analizi/ekspert-napravi-shokirashti-razkritiya-za-studenta-ot-blagoevgrad-koyto-ubi-roditelite-si/42037 Crimes.bg
Експерт направи шокиращи разкрития за студента от Благоевград, който уби родителите си

Ето какво заяви експертът

Психолог направи горещ коментар за студента, който уби родителите си. Възможно е 23-годишният мъж да получи доживотна присъда.

Студентът е използвал тесла, с която е нанесъл смъртоносни удари на родителите си и след това се е опитал да прикрие деянието с пожар. Освен това е извършил кражба на бус и е самокатострофирал. В ефира на бТВ сихологът Иво Ташев коментира какво може да е провокирало агресията му.

Според него при младия мъж или се е отключило някакво психологично състояние, или той е употребявал забранени неща.

Ташев не изключва вероятността агресията да е отключена от употребата на анаболни стероиди или други добавки, тъй като младежът е спортувал. Той припомня, че тези препарати може да отключат шизофрения и параноя.

Вчера пожарникарите се натъкнаха да две обгорелите тела на двама души в апартамент в Благоевград.

След това стана ясно, че пожарът всъщност е палеж и прикрива убийството на семейството. Сигналът за инцидента е бил подаден в 2: 00 часа през нощта.

Родителите на студента Бистра и Васил са намерени обгорели, но постепенно се установява, че по телата има удари, нанесени от тесла, която е намерена на местопрестъплението.

След случилото се техният син прави опит за бягство в Кресна, където е неговата баба. В кресненското дефиле той катастрофира с откраднат бус. След като е бил задържан, не е признал веднага за деянието си, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.