Едноименният сериал ,,Макгайвър – екшън и приключения в българския ефир

https://crimes.bg/index.php/analizi/ednoimenniyat-serial-makgayvar-ekshan-i-priklyucheniya-v-balgarskiya-efir/37905 Crimes.bg
Едноименният сериал ,,Макгайвър – екшън и приключения в българския ефир

Едноименният американски сериал ,,Макгайвър‘‘, който се излъчва в българския ефир всеки вторник от 21:55 часа по телевизия FOX, е продължение на супер хитовия сериал от осемдесетте години на миналия век, който завладя сърцата дори и на най-песимистично настроените телевизионни зрители.

Главен герой в него е младото двадесет годишно момче Ангъс Макгайвър, което успява да създаде тайнствена организация в правителството на Съединените американски щати, като умело разчита на своите изключително нетрадиционни и нестандартни личностни умения, и научни познания, за да разрешава различни по вид проблеми, с помощта на които да спасява човешки животи. Във високо рисковите мисии по целия свят, на които участва неговият екип, се присъединяват бунтарят отцепник, бивш разузнавателен агент на ЦРУ Джак Долтън, бившият полеви агент и настоящ оперативен директор Патриша Тортнън, и Райли Дейвис, който е непредсказуем и странен компютърен хакер с имплантиран чип в едното рамо. 

Що се отнася до дома, там героят на един от най-популярните сериали по FOX се забавлява с неговия амбициозен съквартирант на име Уилт Боузър. Подобно на повечето излъчвани сериали по FOX, така и ,,Макгайвър‘‘ представлява изцяло нов прочит на идеята за традиционния сериал, успешно съвместявайки в себе си доза приключение, интригуващ екшън, като едновременно с това и драма мотив. Негови създатели са Лии Злотоф и известният на всички любители на криминални сериали Питър Ленков. В актьорския състав на ,,Макгайвър‘‘ по телевизия FOX също участват доста познати филмови лица, сред които Лукас Тил, Джордж Ийдс, Тристин Мейс, Джъстин Хайърс, Сандрин Холт, Мередит Ийтън и други. В момента в българския ефир по телевизия FOX се излъчва първи сезон на ,,Макгайвър‘‘, който се състои от 16 епизода, носещи специфични наименования на работни инструменти, свързани със съответните цели и мисия на екипа: ,,Изгряване‘‘; ,,Метален трион‘‘; ,,Шило‘‘; ,,Резачки‘‘; ,,Клечка за зъби‘‘; ,,Гаечен ключ‘‘; ,,Отварачка за консерви‘‘; ,,Тирбушон‘‘ ; ,,Длето‘‘; ,,Клещи‘‘; ,,Ножици‘‘; ,,Отверка‘‘; ,,Голямо острие‘‘ и други.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.