Една от загиналите край Баня разтърси България преди време с разказа за тормоза, на който е подложена

https://crimes.bg/index.php/analizi/edna-ot-zaginalite-kray-banya-raztarsi-balgariya-predi-vreme-s-razkaza-za-tormoza-na-koyto-e-podlozhena/43220 Crimes.bg
Една от загиналите край Баня разтърси България преди време с разказа за тормоза, на който е подложена

 

Една от загиналите край Баня е била жертва на жесток семеен тормоз преди време, узна Crimes.

Става въпрос за Евгения, жената, която разказа пред медиите за системния тормоз и насилие, които е преживяла. Изстрадалата жена е една от загиналите в зверското меле. Друга жертва е майка й. Освен тях двете, в катастрофата са загинали бащата на Жени и приятелят й.

И четиримата са пътували в един и същ автомобил. Половинката на Евгения, който е загинал заедно с нея, не е насилникът, за когото жената разказа преди време в медиите. От насилника Жени има две деца.

Само преди няколко седмици тя се осмели да застане пред камерите и да разкаже в какъв кошмар е живяла с бившия си. Побоищата и ритниците са били ежедневие за нея, споделя Жени.

Припомняме ви, че тежката катастрофа се случи на 21 май 2022 г., около 18:30 часа, на главен път Пловдив-Карлово, в участъка край гр. Баня, обл. Пловдив.

По първоначални данни причина за пътнотранспортното произшествие е маневра за изпреварване от водача на единия автомобил, когато не е било безопасно.

При трагедията три автомобила катастрофираха тежко, а четирима души загубиха живота си.

Източник: Глас Нюз

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.