Денди се претрепал сам в нелеп инцидент (Милчев паднал по стълбите в дома си, ударил главата си 30 пъти)

https://crimes.bg/index.php/analizi/dendi-se-pretrepal-sam-v-nelep-incident-milchev-padnal-po-stalbite-v-doma-si-udaril-glavata-si-30-pati/42934 Crimes.bg
Денди се претрепал сам в нелеп инцидент (Милчев паднал по стълбите в дома си, ударил главата си 30 пъти)

 

Седмица след трагичния инцидент с Денди, МВР продължава усилено да разнищва случая, узна Crimes.

Полицаите все по-усърдно работят по версията, че Любомир Милчев не е бит или ако е бит, то не това е причината за тежкото му състояние. Оказва се, че наистина участникът във ВИП Брадър може да се е претрепал сам, при нелеп инцидент.

Прегледани са всички над 120 улични видеокамери по маршрута, по който е преминал Денди във фаталната вечер. На тях се вижда, че Милчев напуска почерпен заведението във видимо добро настроение.

Хора, видели го във въпросната вечер, разкриват, че по него е имало кръв, но не е ясно от какво – дали от падане или от сбиване. От камерите се вижда, че той криво-ляво стига до дома си, което е в типичния за него бохемски стил. Състои се от два етажа, свързани помежду си с вита стълба.

Предполага се, че Милчев се е прибрал, заключил е вратата и е легнал да спи. По някое време се е събудил и е тръгнал да слиза към първия етаж. За беля паднал по стълбите и се претърколил 30 пъти. Това обяснява серията силни удари по главата и тила му. „Явно е бил солидно наквасен и е загубил равновесие. Падането е било жестоко – удрял е главата си във всяко стъпало“, обяснява източникът, близък до разследването.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.