Делян Пеевски с нова помощ на "Александровска": Депутатът дари 162 бона на болницата!

https://crimes.bg/index.php/analizi/delyan-peevski-s-nova-pomosht-na-aleksandrovska-deputatat-dari-162-bona-na-bolnicata/38680 Crimes.bg
Делян Пеевски с нова помощ на "Александровска": Депутатът дари 162 бона на болницата!

Делян Пеевски извърши поредното си добро дело в миговете на пандемия. Той подпомогна "Александровска" за втори път!

Народният представител Делян Пеевски направи второ голямо дарение на „Александровска“. След като преди няколко седмици дари 150 000 лв. на лечебното софийско заведение, сега му предостави медицинска техника и предпазни облекла на стойност 162 000 лв., пише БЛИЦ.

В тази голяма сума влизат анестезиологичен апарат за 115 000 лева, 200 предпазни облекла за медицинския персонал на „Александровска“ заедно с 1000 защитни маски и 300 предпазни шлема.


 

Така само на тази болница Пеевски до момента е дарил повече от 300 000 лв. Той обаче не прави дарения само в София, но и из цялата страна. Общата сума, която е дарил до момента, приближава 4 млн. лв.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.