Делян Пеевски с голям жест в Пазарджик: Дари защитни облекла на персонала в болницата!

https://crimes.bg/index.php/analizi/delyan-peevski-s-golyam-zhest-v-pazardzhik-dari-zashtitni-oblekla-na-personala-v-bolnicata/38637 Crimes.bg
Делян Пеевски с голям жест в Пазарджик: Дари защитни облекла на персонала в болницата!

Делян Пеевски предостави много ценен материал в болницата в Пазарджик, където също се борят с коронавируса!

Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари 100 броя водонепроницаеми мембранни гащеризона с качулка за многократна употреба, изработени от двуслоен и трислоен материал с биокомпонентна мембрана, както и 500 предпазни шлема на МБАЛ-Пазарджик. Това съобщиха от областната държавна болница в града.

Това са само част от предпазните средства и апаратура, които народният представител ще дари на лечебното заведение.

„COVID-19 продължава да се разпространява. Затова е важно да се мобилизираме и всички заедно в сътрудничество да се справим с това огромно предизвикателство. Продължава набирането на дарения и финансови средства за дарителската кампания на МБАЛ-Пазарджик „Заедно в битката с COVID-19”, казаха от лечебното заведение.

По-рано днес Пеевски дари и 5000 лв. на болницата в Мадан, писа „Марица“. Тези пари ще отидат за закупуване на консумативи в битката с коронавируса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.