Делян Пеевски предостави защитни облекла в Плевен и скъпа апаратура на "Пирогов" и ВМА!

https://crimes.bg/index.php/analizi/delyan-peevski-predostavi-zashtitni-oblekla-v-pleven-i-skapa-aparatura-na-pirogov-i-vma/43445 Crimes.bg
Делян Пеевски предостави защитни облекла в Плевен и скъпа апаратура на "Пирогов" и ВМА!

Делян Пеевски не се спира в дарителската си инициатива. Вече няма ден, в който да не е помогнал на някоя болница в страната!

Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и маски от най-висок клас на лабораторията към Университетската болница в Плевен.

Дарението беше предоставено на директора на болницата д-р Цветан Луканов от зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов, депутата от движението Велислава Кръстева, която е народен представител от избирателния район на Плевен и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски, пише Пирин инфо.


 

Шефът на „Н.И Пирогов“ Асен Балтов пък огласи, че депутатът от ДПС Делян Пеевски е направил поредно дарение за болницата – нов скъп и високотехнологичен апарат, който отчита с абсолютна точност пробите от тестовете, при това в реално време.

Стана ясно още, че депутатът е направил дарение и на ВМА под формата на два нови респиратора, като общата стойност на дарението е 68 000 лева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.