Делян Пеевски предостави дихателни апарати за 68 бона на болницата в Пазарджик!

https://crimes.bg/index.php/analizi/delyan-peevski-predostavi-dihatelni-aparati-za-68-bona-na-bolnicata-v-pazardzhik/38665 Crimes.bg
Делян Пеевски предостави дихателни апарати за 68 бона на болницата в Пазарджик!

Делян Пеевски не спира да помага на цялата страна в борбата с коронавируса. Вече е най-големият дарител и в Пазарджик!

Народният представител Делян Пеевски извърши ново голямо дарение. Той предостави на МБАЛ-Пазарджик два дихателни апарата, чиято обща стойност е цели 68 000 лв., съобщи zname.info.

Респираторите са доставени в Отделението по реанимация и интензивно лечение, където вече са монтирани и ще се използват за пациенти с дихателна недостатъчност. Медиците изпращат на дарителя своята огромна благодарност за осигуряването на крайно нужните животоспасяващи апарати.

Това не е първата благотворителна дейност на Пеевски в Пазарджик. Преди това той дари на лечебното заведение 50 бързи теста за COVID-19, 100 водонепроницаеми мембранни гащеризона за многократна употреба и 500 предпазни шлема.

Ръководството на болницата изказва своята признателност към г-н Делян Пеевски за направените дарения и му благодари за неговата щедрост и съпричастност към медиците и пациентите на лечебното заведение.

До този момент Делян Пеевски е дарил над 3 500 000 лева в битката с COVID-19.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.