Делян Пеевски дари тестове в Банско!

https://crimes.bg/index.php/analizi/delyan-peevski-dari-testove-v-bansko/38659 Crimes.bg
Делян Пеевски дари тестове в Банско!

Делян Пеевски направи ново голямо дарение. Той подпомогна работата на медиците в Банско!

Народният представител Делян Пеевски, който вече е дал 3,5 млн. в битката с COVID-19, извърши дарение на тестове за хората в Банско. Тестването започва само след броени дни. Общинският кризисен щаб е направил необходимата организация по указания на Регионалната здравна инспекция и Националния оперативен щаб.

"Имаме уверението, че ще бъдат доставени доста повече от първоначално обещаните 1000 теста, с което ще можем да разширим обхвата на предварително определените целеви групи за изследване. Веднага след приключване на карантинния период, във връзка със заявеното от нас желание за широко изследване на населението, получихме обаждане и от кмета на Община Белица Радослав Ревански, за да предложи допълнителен брой тестове като дарение от г-н Делян Пеевски. Същите ще използваме под ръководството на компетентните здравни органи", оповестиха от кметството.

"Имаме уверението, че ще бъдат доставени доста повече от първоначално обещаните 1000 теста, с което ще можем да разширим обхвата на предварително определените целеви групи за изследване. Веднага след приключване на карантинния период, във връзка със заявеното от нас желание за широко изследване на населението, получихме обаждане и от кмета на Община Белица Радослав Ревански, за да предложи допълнителен брой тестове като дарение от г-н Делян Пеевски. Същите ще използваме под ръководството на компетентните здравни органи" Копирано от standartnews.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.