Делян Пеевски дари 72 бона под формата на респиратори на "Св. Марина" във Варна!

https://crimes.bg/index.php/analizi/delyan-peevski-dari-72-bona-pod-formata-na-respiratori-na-sv-marina-vav-varna/38678 Crimes.bg
Делян Пеевски дари 72 бона под формата на респиратори на "Св. Марина" във Варна!

Делян Пеевски затвърждава репутацията си на дарител номер едно за България във всеки един ден!

От името на Пеевски два нови респиратора за УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна връчи съпартиецът му от ПГ на ДПС Ерджан Ебатин заедно с областния председател на партията във Варна – Сали Табаков.


 

„Днес,заедно с Областният председател на ДПС Варна г-н Sali Tabakov предоставихме дарение от народният представител от ДПС г-н ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ за Университетска болница „Света Марина“ гр Варна – два респиратира на стойност 72 000 лв за нуждите на болничното заведение за лечение на тежки случаи на COVID 19 и други заболявания, налагащи апаратна вентилация. С дълбока благодарност за жеста г-н Пеевски!“, съобщи в профила си депутатът Ерджан Ебатин, който е народен представител от Варненския регион.

Това е вторият път, в който Делян Пеевски прави дарение във Варна. Преди дни той предостави респиратор за реанимация и кръвно-газов анализатор на АГ-болницата в морската ни столица, като общата им стойност възлиза на 60 000 лв.

 

Общата сума, която Делян Пеевски до момента е дал за дарения, е над 3,5 млн. лева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.