Деца извършиха грандиозен обир в Първомай

https://crimes.bg/index.php/analizi/deca-izvarshiha-grandiozen-obir-v-parvomay/28527 Crimes.bg
Деца извършиха грандиозен обир в Първомай

Уведомена е пловдивската районна прокуратура Трима непълнолетни извършили грандиозен обир в Първомай.   Дечурлигата нападнали пощенски служител и му ограбили парите, които носел в себе си за раздаването на пенсиите, разкриват от полицейското управление в града.   Сигналът за престъплението е получен в следобедните часове на вчерашния ден на спешния телефон 112.


Според предварителната информация, разпространена по случая, пощенският служител бил нападнат на една от улиците и повален на земята. Това се случило, докато разнасял пощенски пратки и парите, необходими за изплащането на пенсиите на възрастните хора.   Непълнолетните нападатели успели да отмъкнат от ръцете му служебната чанта, в която имало повече от три хиляди лева. Незабавно сформираният екип от Районното управление в града издирил нападателите и ги заловил три часа след извършеното нападение.   Отнетата от пощенския служител чанта е иззета. Нищо от съдържащите се в нея пощенски материали и пари не е липсвало. По случая е уведомена Районната прокуратура в Пловдив и е образувано досъдебно производство.


Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.