Чичото на загиналото в пожара във Варна момченце: Майката е наркоманка и проститутка (Вижте коя е Мартина - Фото)

https://crimes.bg/index.php/analizi/chichoto-na-zaginaloto-v-pozhara-vav-varna-momchence-maykata-e-narkomanka-i-prostitutka-vizhte-koya-e-martina-foto/42118 Crimes.bg
Чичото на загиналото в пожара във Варна момченце: Майката е наркоманка и проститутка (Вижте коя е Мартина - Фото)

Брат ми я измъкна от лапите на сводниците и дойдоха във Варна. Забременя от брат ми, но тъй като е наркоманка избяга и от него и отиде да живее в апартамента на това момче, където стана пожара. Разведе го с жена му. Роди при него детето на брат ми, а другото, по-голямото дете е на мъжа с когото заживя.Не допускаше брат ми до бебето. Твърдеше, че не е негово, а от новия и мъж, но брат ми е сигурен, защото тя избяга бременна. Тогава аз като по-голям изтеглих брат ми при мен във Великобритания да работи тук при мен.

Имам познат техен съсед на апартамента, където стана пожара, който често е ходил у тях. Било е голяма мизерия. Надрусани, няма ток, децата в едната стая, те в другата надрусани. Последният път като ходил децата се топлили на газовия котлон, нали има едни такива реотани към котлоните.

Вероятно така е станал пожара, а те са били в другата стая надрусани, а може и да ги е нямало, защото понякога ходели на купони в съседен апартамент, като оставяли децата сами. Не знам какво точно е станало. Брат ми са му звъннали към полунощ и той веднага отива пред блока и скача срещу Мартина с обнинение, че е убила детето му, но полицаите го успокоили“, разказа братът на бащата във Фейсбук, цитиран от „24 часа“.

Припомняме, че децата загинаха след пожар в блок №406 в кв. „Владислав Варненчик“. Сигналът за инцидента бил получен към 22:20 часа на 9 октомври. Огънят е лумнал в апартамент в жилищен блок. Към мястото незабавно са били насочени 4 екипа на Пожарната.

Родителите на мъртвите дечица, са привлечени към наказателна отговорност за палеж с последвали значителни вреди и последвала смърт.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.