Черепът на Денди счупен след пиянска свада (Главата му удряна зверски с бутилка от алкохол – Нови разкрития)

https://crimes.bg/index.php/analizi/cherepat-na-dendi-schupen-sled-piyanska-svada-glavata-mu-udryana-zverski-s-butilka-ot-alkohol-novi-razkritiya/42927 Crimes.bg
Черепът на Денди счупен след пиянска свада (Главата му удряна зверски с бутилка от алкохол – Нови разкрития)

 

Денди се бори за живота си след пиянска свада, узна Crimes.

Според запознати с разследването, колоритният столичен бохем Любомир Милчев, както е истинското му име, е бил пребит буквално до смърт със зверски удари по главата с бутилка от алкохол. Това е и основната версия, по която работят органите на реда.

Съквартирантът на Денди – цигуларят Кристофър, който го открил в безпомощно състояние в жилището му, е бил задържан още първата вечер и разпитван. Съмненията от него обаче били снети, след като се изяснило, че Милчев не е бил пребит в дома си.

Съседи разкриха, че са го видели да излиза да разходи кучето си във фаталната вечер и не са чували каквито и да било крясъци от жилището.

Разследващите разкриват, че преглеждат всички камери в центъра на столицата, надявайки се да открият някаква следа какво се е случило. Най-вероятно той е станал жертва на пиянска свада – версия, подкрепяна и от близките му, които разкриват, че в последно време той съвсем се е алкохолизирал.

Състоянието му продължава да е критично и той все още е между живота и смъртта. Лекарите са го поставили в медикаментозна кома и споделят, че шансовете му да оцелее са буквално нищожни. И дори и да оцелее, няма гаранция дали няма да има трайни последствия до края на живота му.

Източник: Уикенд 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.