Бургазлията Марин, забил кирки в уукраински джипове, редовно биел жена си-украинка

https://crimes.bg/index.php/analizi/burgazliyata-marin-zabil-kirki-v-uukrainski-dzhipove-redovno-biel-zhena-si-ukrainka/43180 Crimes.bg
Бургазлията Марин, забил кирки в уукраински джипове, редовно биел жена си-украинка

 

Бургазлията Марин Русчев, който заби кирки в два украински джипа, парадоксално е женен за... украинка, узна Crimes.

Двамата имат две деца, а съпругата му активно помагала на свои сънародници, настанени в Поморие и е събирала дарения за бягащите от войната. Именно с нея оправда пред съда действията си Русчев.

По време на разпитите след залавянето му мъжът направил самопризнания, че сам е забил кирките, тъй като се дразнел от постоянната ангажираност на жена си с украинските бежанци, настанени в Бургас и региона.

Русчев твърди, че не познава собствениците на двата джипа, върху които стоварил кирките, избрал ги на случаен принцип заради украинските им регистрационни табели. Жена му до последно отказвала да повярва, че той е извършителят на деянието.

Най-вероятно тя ще поиска развод, смятат съседите на двойката. По думите им двамата редовно влизали в зрелищни разправии като тя го търпяла единствено заради децата. Имало много случаи, в които Русчев посягал и физически на половинката си.

„Женени са отдавна, но скандалите при тях са ежедневие. Агресията му срещу нея се засили след нахлуването на Русия в Украйна“, разказват комшии. Очаква се вандалът да бъде уволнен дисциплинарно от пристанището в Бургас в следващите дни.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.